POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE CLIENTILOR

Avand in vedere reglementarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, care reprezinta baza legislatiei romanesti privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a protectiei acestor date (ex.: Legea 129/2018 s.a.), dar si pentru celelalte state membre UE si care sunt aplicabile incepand cu 25 mai 2018, dorim sa reconfirmam angajamentul nostru pentru transparenta si legalitatea cu care operam datele personale ce ni le incredintati.

Acest lucru inseamna ca, inainte sa va trimitem oferte, reduceri speciale si informari pentru a va tine la curent cu produsele, serviciile noastre si/sau campaniile pe care le organizam, trebuie sa avem acordul dvs. explicit.

In acest scop, apasand butonul de mai jos veti gasi elementele principale pe care consideram ca este util sa le cunoasteti pe aceasta tema, in calitate de „persoana vizata”.

Informarea completa privind prelucrarea datelor cu caracter personal

In informare veti gasi raspunsuri la intrebarile:

 1. Cine suntem ?
 2. Ce înseamnă prelucrarea datelor? Definitii.
 3. Ce date cu caracter personal colectam si prelucrăm?
 4. În ce scopuri prelucram datele personale?
 5. ă fie prelucrate?
 • Către cine pot fi transmise datele cu caracter personal?
 • Se pot transmite datele în afara țării?
 • Care sunt drepturile dvs. privind protecția datelor personale?
 • Newsletter – Marketing direct
 • Cat timp sunt prelucrate datele personale de către TINIB SERVICES S.R.L.?
 • Link-uri
 • Modificarea prezentei politici
 • Contact

Devenind/rămanand abonat la newsletter-ul nostru, veti beneficia în continuare de oferte exclusiviste, reduceri speciale, informări importante despre business-ul nostru, iar beneficiile nu se opresc aici!

Pentru orice cerere, solicitare de informare sau sesizare cu privire la exercitarea drepturilor dvs., inclusiv în eventualitatea în care doriti să va retrageti acordul cu privire la prelucrarea datelor în scop de marketing sau cu privire la interogarea bazei de date, puteti să ne contactati folosind următoarele metode de comunicare:

Pentru dezabonare, puteti folosi oricand opțiunea de dezabonare din cadrul fiecărui newsletter sau puteti transmite o solicitare de dezabonare pe adresa de email [email protected] / [email protected]

Menționăm ca informațiile prezentate mai sus vor fi permanent la dispozitia dvs., în format actualizat, pe website-ul www.tinib.ro

ECHIPA TINIB SERVICES

1. Cine suntem

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidentialitatii va explica ce date cu caracter personal colectam de la dvs. prin intermediul interactiunilor noaste si modul in care utilizam datele respective.

Datele noastre de identificare sunt urmatoarele:

Denumirea companiei:

TINIB SERVICES S.R.L. – societate infiintata in conformitate cu legislatia din Romania, cu sediul social în Bucureşti, sectorul 2, B-dul Basarabia, nr. 73, bloc A18, scara A, etaj 3, apt. 10, Cod Unic de Inregistrare 17251023/2005, numar inregistrare la Registrul Comertului J40/3065/2005, EUID ROONRC.J40/3065/2005.

Punct de lucru: Str. Baia de Arama nr. 1, sector 2, Bucuresti, nr. de telefon […………/………..], e-mail: [[email protected] / [email protected]]

2. Definitii

 • date cu caracter personal – orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi: un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau prin referire la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;
 • „prelucrare” – orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere tertilor, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea, combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;
 • „operator” – persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;
 • ” persoana imputernicita” – persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului.

Va asiguram ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent numai pentru indeplinirea scopurilor explicite care va vor fi aduse la cunostinta in cele ce urmeaza.

TINIB SERVICES S.R.L., in calitate de operator de date cu caracter personal, prelucreaza datele intr-un mod care asigura securitatea corespunzatoare a datelor cu caracter personal: protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si protectia impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice / organizatorice adecvate.  

3. Ce fel de date colectam si prelucram

Accesarea site-ului nostrum implica acordarea consimtamantului dumneavoastra ca datele personale sa fie pastrate si prelucrate de TINIB SERVICES S.R.L.:

 1. Informatiile colectate sunt cele care privesc identitatea dumneavoastra si datele de contact: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresele de facturare si adresele de livrare (daca nu coincid cu cele de facturare). Aceasta situatie poate privi si informatii despre datele de contact ale unei alte persoane, pe care dumneavoastra ni le puneti la dispozitie exclusiv in scopul ca noi sa ne putem executa obligatiile in baza unui contract, spre exemplu daca doriti ca noi sa livram anumite produse direct unei terte persoane. In masura in care aceasta situatie devine aplicabila, dumneavoastra trebuie sa garantati ca ati obtinut in mod corespunzator consimtamantul acelei persoane pentru a ne pune la dispozitie datele sale cu caracter personal, exclusiv in scopurile mai sus mentionate;
 2. Se prelucreaza si informatiile privind utilizarea website-ului, care includ informatii despre modul in care dumneavoastra utilizati serviciile noastre (inclusiv instructiunile dumneavoastra privind: criteriile de cautare, preferintele, activitatea pe website, istoricul comenzilor si livrarea acestora); de asemenea, si informatii de marketing si comunicare, inclusiv orice comunicare pe care o putem primi de la dumneavoastra; preferintele dumneavoastra cu privire la primirea notificarilor de marketing si alte comunicari de la noi;
 3. Informatii tehnice, precum echipamentul pe care il utilizati pentru a accesa website-ul nostrum, ID-ul unic al echipamentului, internet protocol-ul (IP) pe care il folositi, tipul si versiunea browser-ului, fusul orar si amplasarea, setarile de afisaj, tipurile si versiunile programelor plug-in utilizate pentru browser, sistemul de operare si platforma, precum si alte aspecte tehnologice aflate pe echipamentul pe care il utilizati pentru a accesa website-ul nostru.
 4. Prelucram, de asemenea, anumite informatii cu privire la platile si tranzactiile efectuate prin intermediul website-ului nostru. Acestea nu includ detaliile privind cardul cu care ati efectuat plata, pe care le furnizati direct procesatorilor nostri de plati. Noi nu colectam si nu stocam detalii cu privire la cardurile de plata, primind doar statusul sau confirmarea efectuarii platilor.

4. Ce date personale colectam si in ce scop le colectam; cum sunt folosite datele dvs. cu caracter personal

Colectam date cu caracter personal pentru a putea raspunde cu succes solicitarilor dvs. Colectam doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a va putea oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web, pentru a putea onora comenzile, pentru a va putea oferi acces la produsele noastre si pentru a va putea tine la curent cu produsele, serviciile si ofertele noastre (marketing direct), in masura in care acest lucru este permis de reglementarile legale sau se realizeaza pe baza consimtamantului dvs. liber exprimat.

Furnizati unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand ne scrieti un mesaj prin intermediul formularului de contact sau, indirect, date de identificare prin adresa dvs. IP.

In general prelucram urmatoarele date cu caracter personal ale dvs.:

 • nume si prenume
 • adresa de contact si adresa de livrare (daca nu coincide cu precedenta)
 • numar de telefon
 • adresa de e-mail
 • IP

Noi nu folosim adresa IP pentru a va identifica, dar va informam ca aceasta poate fi stocata in momentul in care accesati site-ul nostru – in principal din motive de securitate.

Aveti dreptul de a solicita stergerea IP-ului!

Fiecare categorie de date va fi colectata in scopuri bine determinate, explicite si legitime si, ulterior, nu sunt prelucrate intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate.

Pentru a asigura principiul transparentei informatiilor la prelucrarea datelor cu caracter personal va comunicam in cele ce urmeaza modul in care prelucram datele dvs., scopurile si baza legala pentru activitatile prin care prelucram datele dvs.

In momentul crearii unui cont de utilizator pe site-ul tinib.ro, va solicitam spre prelucrare: numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga existenta a contului creat, pana in momentul stergerii contului, insa nu mai mult  de o perioada de 3 ani de la data ultimei autentificari in cont sau a ultimei comenzi.

Contul de utilizator poate fi inchis oricand de dvs. printr-un e-mail trimis la adresele de e-mail: [email protected] sau [email protected]. Inchiderea contului de utilizator nu va afecta legalitatea prelucrarii, efectuata inainte de inchiderea acestuia.

In momentul completarii si finalizarii formularului de comanda, va solicitam si colectam de la dvs.:

 • numele,
 • prenumele,
 • adresa de contact,
 • adresa de livrare,
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • IP.

Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare in scop contractual, pentru a va putea onora comenzile, a va livra produsele la adresa indicata, a ne executa obligatiile de garantie asociate produselor sau, dupa caz, a face un retur de produse.

Temeiul prelucrarii il reprezinta obligatia contractuala dintre parti (art. 6 alin. (1) lit. (b) din Regulament – G.D.P.R.), astfel cum a fost ea stabilita in capitolul „Termeni si Conditii”.

In aceeasi masura, datele dvs. cu caracter personal ne sunt necesare pentru a completa si livra facturile fiscale aferente produselor livrate. Datele dvs. de plata online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre TINIB SERVICES S.R.L., ci doar de catre furnizorul serviciului de plata electronica sau de catre o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folosesti pentru plata online.

Singurele date privind plata efectuata pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data initierii si finalizarii tranzactiei precum si de situatia platii. In temeiul obligatiei legale, datele dvs. cu caracter personal necesare intocmirii documentelor de plata vor fi furnizate partenerilor nostri contractuali care ne furnizeaza serviciile IT si vor fi folosite in vederea depunerii declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

 • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor TINIB SERVICES S.R.L., prin www.tinib.ro, astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;
 • comercializarea online de produse si/sau servicii, incluzand facturarea si livrarea acestora;
 • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;
 • transmiterea newsletter-elor si a ofertelor ocazionale;
 • optimizarea website-urilor in functie de datele de trafic;
 • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate;
 • crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile TINIB SERVICES S.R.L. sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de TINIB SERVICES S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, whattsapp, Telegram, Signal etc.).

Daca sunteti vizitator al site-ului, vor fi prelucrate doar datele cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii acestuia: datele oferite in cadrul sectiunii de contact/comentarii, abonare la newsletter, creare cont si raspuns oferit la completarea unor chestionare.

 • Ce se întamplă dacă nu doriti ca datele cu caracter personal să fie prelucrate?

! IN MASURA IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU PRELUCRAREA DATELOR DVS., TINIB SERVICES S.R.L. NU VA VA PUTEA ONORA SI LIVRA COMENZILE!

6./7. Pentru a ne putea executa la timp si legal obligatiile asumate prin contract, datele dvs. cu caracter personal vor putea fi transmise si catre terti:

a) Catre terte parti si furnizorii nostri de servicii, care vor detine / vor mentine in vigoare toate certificarile si autorizarile necesare pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (certificari ISO 27001/ISO 27002) sau vor pune in aplicare masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator care sa respecte cerintele legislatiei aplicabile protectiei datelor cu caracter personal si care sa asigure protectia drepturilor persoanelor vizate:

 • furnizorul serviciului de stocare a datelor pe servere externe, situat doar in Romania sau intr-o tara U.E.;
 • furnizorul serviciilor de contabilitate;
 • furnizorul serviciilor de comunicari si transmiteri corespondenta pe e-mail, ale caror servere vor fi amplasate numai pe teritoriul tarilor U.E.;
 • furnizorul serviciilor de telefonie mobila care ne ajuta sa tinem legatura cu dumneavoastra;
 • conducatorii auto ai curierilor nostri autorizati, dupa cum este necesar pentru a livra orice comenzi plasate;
 • furnizorii nostri de servicii de tehnologia informatiei, precum furnizorii de servicii de gazduire pentru website si liste de corespondenta.
 • procesatorii serviciilor de plati online.

Asa cum mentionam mai sus, nu dezvaluim informatiile dumneavoastra cu privire la plati catre procesatorii nostri de plati. Totusi, dumneavoastra furnizati aceste informatii direct acestor procesatori. Noi folosim serviciile __________________.

Pentru informatii cu privire la modul in care acestia utilizeaza datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa cititi notificarile acestora privind confidentialitatea pe site-ul:  https://www._____________

Daca ati acceptat modulele cookie, vom dezvalui anumite Date cu caracter personal catre Google Analytics. Pentru mai multe informatii, va rugam sa cititi Sectiunea „Politica Cookies” de pe Site.

Vom dezvalui Datele dumneavoastra cu caracter personal numai catre terti furnizori de servicii in conditii de confidentialitate, iar acestia vor folosi Datele dumneavoastra cu caracter personal exclusiv in scopurile mentionate in aceasta politica.

b) Daca alegeti sa le distribuiti prin intermediul social media

Daca alegeti sa interactionati cu noi pe un forum public, precum social media, comunicatiile noastre pot fi vizibile catre alti utilizatori ai platformei.

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi dezvaluite sau transferate catre potentiali sau actuali cumparatori, sau investitori in sau creditori ai afacerii noastre sau ai oricarora dintre activelor noastre, sau oricare dintre consultantii sau reprezentatii oricarora dintre cei de mai sus. In acest caz, ne vom asigura ca exista conventii de confidentialitate corespunzatoare.

In putine ocazii putem dezvalui Datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand credem ca este necesar pentru a respecta legea, reglementarile sau cerinte legale (inclusiv o hotarare a instantei sau o solicitare guvernamentala); pentru a pune in executare sau a aplica termenii de utilizare sau alte contracte; in contextul unei reorganizari a societatii sau a unei restructurari; sau pentru a proteja drepturile, proprietatea, siguranta TINIB SERVICES S.R.L., a personalului nostru, a utilizatorilor nostri sau a altor persoane.

 • Ce drepturi ai ca persoana vizata?

Protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental.

Articolul 8, alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene („Carta”) și articolul 16, alineatul (1) din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (T.F.U.E.) prevăd dreptul oricărei persoane la protecția datelor cu caracter personal.

Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: dreptul la informare si acces; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plangere în fața autorității de supraveghere (www.dataprotection.ro).

9.  Newsletter – Marketing direct

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul TINIB SERVICES S.R.L. este gratuita si voluntara si se face exclusiv in baza consimtamantului dvs. liber exprimat.

Newsletter-ul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS etc.) asupra bunurilor, serviciilor, promotiilor etc. vanzatorului intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Pentru a asigura serviciile de marketing, colectam de la dvs.:

 1. adresa de e-mail,
 2. nr. de telefon,
 3. nume si prenume.

Aceste date vor fi folosite in mod exclusiv pentru a va tine la curent cu privire la produsele, serviciile si ofertele noastre. Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta consimtamantul dvs., durata prelucrarii fiind intreaga durata a exprimarii consimtamantului.

Consimtamantul poate fi retras oricand printr-un e-mail trimis la adresele de e-mail [email protected] / [email protected] sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi si va avea drept consecinta incetarea prelucrarii. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuata inainte de retragerea acestuia.

10. Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal doar cat este necesar, pentru indeplinirea scopurilor in care le-am colectat, inclusiv in scopul de a satisface orice cerinte legale referitoare la contabilitate sau cele de raportare, dupa cum urmeaza:

 • pe durata contractului, datele cu caracter personal necesare pentru executarea acestuia, precum si datele cu caracter personal pentru care dumneavoastra v-ati exercitat consimtamantul pentru a fi folosite in scopuri de marketing;
 • timp de 5 ani dupa incetarea contractului, pentru acele date cu caracter personal pe care avem obligatia sa le pastram conform legii (spre exemplu, informatii necesare in scopuri contabile sau fiscale, asa cum sunt prevazute in Legislatia speciala a arhivarii sau contabila).
 1. Link-uri

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. TINIB SERVICES S.R.L. nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlaltor informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

Atunci cand accesati o pagina web care contine plugins, browser-ul dvs. stabileste o legatura directa cu serverele furnizorilor respectivi. Continutul plugins-ului va fi transmis de furnizorul respectiv direct catre browser-ul dvs. si va fi integrat de acesta in pagina web. Prin integrarea plugins-ului, furnizorul respectiv primeste informatia ca browser-ul dvs. a accesat pagina noastra web. Aceasta se intampla indiferent daca aveti un profil pe reteaua sociala respectiva sau daca tocmai v-ati logat.

In cazul in care sunteti logat pe reteaua sociala respectiva, aceasta poate atribui vizita pe pagina noastra web profilului dvs. de pe reteaua sociala respectiva. Daca interactionati cu plugins, de exemplu prin actionarea butonului ”Like”’ de pe Facebook sau faceti un comentariu, informatia corespunzatoare va fi transmisa direct catre furnizorul respectiv si stocata acolo.

Informatii privind scopul si volumul colectarii datelor, prelucrarea si utilizarea ulterioara a datelor cu caracter personal prin furnizorul respectiv, cat si drepturile dvs. si posibilitatile de setare referitoare la acestea in vederea protectiei vietii dvs. private gasiti in instructiunile referitoare la protectia datelor ale furnizorului respectiv.

12. Modificarea prezentei politici

Prezenta Politica se completeaza cu celelalte politici specifice ale TINIB SERVICES S.R.L. si „Termenii si Conditiile”, pe care le poti accesa de pe site-ul nostru. Vom putea modifica aceasta informare in decursul timpului. Vom publica orice informare revizuita pe acest website, iar daca modificarile sunt semnificative, vom notifica membrii nostri prin e-mail. Orice schimbare a termenilor prezentei politici, va fi comunicata catre utilizatori prin e-mail, astfel incat acestia sa fie permanent informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le putem facem publice.

Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea datelor in alte scopuri.

Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica conform careia au fost culese datele cu caracter personal.  

Prezenta informare este limitata la pagina noastra web si nu este valabila pentru paginile web ale tertilor operatori, care pot fi accesate prin intermediul acestei pagini web. Nu avem nicio influenta asupra prelucrarii datelor de catre acestia si nu ne asumam nicio responsabilitate in legatura cu aceste pagini web.

13. Contact

Daca aveti nevoie de orice informatii legate de site-ul, produsele sau serviciile TINIB SERVICES S.R.L. ne puteti contacta la adresa de e-mail: [[email protected] / [email protected]]

Daca:

– vreti sa aflati mai multe detalii despre informatiile din aceasta pagina,

– vreti sa nu mai folosim informatiile pe care le avem despre dvs.,

– vreti sa va exercitati oricare din drepturile enumerate mai sus,

– sau daca avati o plangere la adresa noastra,